Monthly Archives: December 2014

James Michener per rinine e Profetit Muhamed salallahu alejhi ue selem


James Michener në veprën e tij të titulluar “Islami, Religjioni i Keqkuptuar” shkruan: ”I mbetur jetim në vogëli, ai ishte veçanërisht i dhembshur me të varfrit dhe nevojtarët, vejushat dhe jetimët, skllevërit dhe të nëpërkëmburit. Në moshën 20-vjeçare ai ishte një tregtar i suksesshëm, dhe shumë shpejt u bë drejtues i karvanit të mallrave të