Browsing category Rreth Nesh

Kush është Profeti Islam?


Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Profeti Islam është ueb faqja e parë Islame në gjuhën shqipe e cila është e angazhuar për shpalosjen e figurës së profetit Muhamed salallahu alejhi ue selem. Ajo e filloi punën e saj në maj të vitit 2009. Kjo faqe synon që të sjellë pranë muslimanëve shqipfolës dhe