Browsing category Uncategorized

Princi Otto Von Bismark (themeluesi i Gjermanisë) për Muhamedin


Princi Otto Von Bismark, politikan dhe burrë i madh shteti, themeluesi i Gjermanisë, i cili njihet në popull si “Udhëheqësi i Hekurt“, thotë: “Muhamedi është personaliteti i jashtëzakonshëm. Jo rastësisht, Zoti nuk nxori ndonjë tjetër në skenën e ngjarjeve botërore. Muhamed, më vjen keq që s’isha bashkëkohësi yt. Ky libër, mësues dhe përhapës i të

DEKLARATE E LIGES SE BOTES ISLAME NE LIDHJE ME FILMIN QE PREK PERSONALITETIN E PROFETIT


Me Emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Lavdërimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimi i Tij qoftë për Profetin tonë, të Dërguarin e Allahut Muhamed, për familjen dhe shokët e tij dhe të gjithë ata që e ndjekin atë. Këshilli Botëror i Dijetarëve Muslimanë, pranë Ligës së Botës Islame, ka ndjekur me shqetësim veprimet e